Opret profil    |    Log ind
 

Markedsplads


Nyheder

Kalender

Velkommen til Distrikt 3
 
Velkommen til distriktets hjemmeside. Håber I kan li' den og hurtigt kan finde hvad I søger.
 
Ris/ros modtages meget gerne.
 
 
Distrikternes historie
 
I år 1970 blev landet opdelt i distrikter, efter de daværende amter og hvert distrikt valgte en distriktsbestyrelse, der igen valgte et medlem til at repræsentere dem i den daværende hovedbestyrelse for Dansk Ride Forbund.
 
I år 2000 kom der igen en strukturændring. Denne fjernede distrikternes direkte repræsentation i den daværende hovedbestyrelse. Hovedbestyrelsen skulle fremover bestå af 7 medlemmer: en formand, en næstformand samt 5 medlemmer direkte valgt af repræsentantskabet.
Efter nedlæggelsen af amterne pr. 1. januar 2007 har DRF bibeholdt distriktsstrukturen.
 
Hvem er Distrikt 3 
 
I år 2014/2015 har distriktet ca. 3222 medlemmer fordelt ud på 25 klubber, som afholder en masse klub- og breddestævner, lidt distriktsstævner og få landsstævner.
 
Distriktets klubber står for afholdelse af mesterskaber for pony/hest i spring og dressur, både individuelt og for hold, samt Højelse Hesteklinik Dressur Cup for både pony og hest.
 
Distriktet er også stærkt repræsenteret på Store Hestedag, som afholdes på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvert år den første weekend i september. Her står to af distriktets klubber for henholdsvis et spring- og et dressurstævne, begge på D/C niveau.
 
Distriktsbreddeudvalget står for afholdelse af Sjællandsmesterskaberne i Ponygames.
Herudover er flere af distriktets ryttere, med i nogle af de flotte opvisninger denne weekend.
 
Distrikt 3 har mange rigtig gode ekvipager på alle plan, som distriktet med stolthed hædrer hvert år på generalforsamlingen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DRF Nyheder