Velkommen til Distrikt 3  
 
Der er kommet nye cup's til distriktet.
 
Sidste år lavede vi i samarbejde med Seierskilde Sports, en stilcup for ponyer - denne gentager vi i år.
Den løber over 2 kvalifikationer og en finale, hvor vinderen modtager et æresdækken samt et værdibevis til en plads på Lisbet Seierskilde sommerskole 2020.
 
Som noget nyt, har vi i år også lavet en for hestene. Den løber også over 2 kvalifikationer og en finale, hvor den samlede vinder, modtager et æresdækken samt et gavekort til Ystad Saltsjøbad (kr. 5.000)
 
Sidst men ikke mindst har vi også Højelse Hesteklinik Dressur cup - Alle tre cup kan findes under fanen "Stævner".
 
Under samme fane, findes også datoer og bestemmelser for de forskellige distriktsmesterskaber 2020, 
 
 
 Hvem er vi? 
 
Distrikt 3 ligger lige i midten af de 5 distrikter på Sjælland.
 
I år - 2020 - har distriktet ca. 3078 medlemmer fordelt ud på 22 klubber, som afholder en masse elev-, klub- og breddestævner, lidt distriktsstævner og landsstævner.
 
Distriktets klubber står for afholdelse af mesterskaber for pony/hest i spring og dressur, både individuelt og for hold, Højelse Hesteklinik Dressur Cup for både pony og hest, samt 2 stil cup's - én for pony i samarbejde med Seierskilde Sport og én for hest.
 
Distriktet er også stærkt repræsenteret på Store Hestedag, som afholdes på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvert år den første weekend i september. Her står distriktets klubber for henholdsvis et spring- og et dressurstævne, begge på D/C niveau.
 
Distrikts "ponygamesudvalg" står for afholdelse af Store Hestedags mesterskabet i Ponygames.
Herudover er flere af distriktets ryttere, med i nogle af de flotte opvisninger denne weekend.
 
Distrikt 3 har mange rigtig gode ekvipager på alle plan, som distriktet med stolthed hædrer hvert år på generalforsamlingen.
 
 
Distrikternes historie
 
I år 1917 blev Dansk Ride Forbund stiftet.
 
I år 1970 blev landet opdelt i distrikter, efter de daværende amter og hvert distrikt valgte en distriktsbestyrelse, der igen valgte et medlem til at repræsentere dem i den daværende hovedbestyrelse for Dansk Ride Forbund.
 
I år 2000 kom der igen en strukturændring. Denne fjernede distrikternes direkte repræsentation i den daværende hovedbestyrelse. Hovedbestyrelsen skulle fremover bestå af 7 medlemmer: en formand, en næstformand samt 5 medlemmer direkte valgt af repræsentantskabet.
Et par gange om året mødes distrikternes formænd, for at udveksle erfaringer om klubbernes udfordringer og nye tiltag.
 
I år 2007 blev amterne nedlagt, men DRF valgte at bibeholdt distriktsstrukturen. 
 
 
 
 
 
 
 
 

DRF Nyheder


 
 
 
 
 
Distrikt 3 - Rideforbund - .Bøgehegnet 99 3tv - .2670 Greve